NÖRDIC CERTIFIED CABLES mest populär på Prisjakt!

Ibland är det fest! Vi är så stolta att våra HDMI-kablar har kommit upp som mest populära produkter på Prisjakt.nu i kategorin DVI-,Displayport & HDMI Kablar. Det är närmare 4.000 olika produkter i en kategori med stor konkurrens. Så varför lyckas vi slå de stora på fingrarna?

Vi på Nördic jobbar kontinuerligt med att ta fram bra produkter i olika prisklasser. Kategorin med HDMI kablar är något som vi började med tidigt och där ser vi nu att det bär frukt att jobba såsom vi gör. Så, här är våra argument varför NÖRDIC Certified Cables är så pass populära. Bara att slå till om ni håller med :o

1. HDMI 2.1

Våra kablar är redan anpassade för den nya standarden för överföring via HDMI som kan överföra mer data på samma gång - 48Gbps. Den vanligaste HDMI-typen idag är HDMI 2.0 på 18Gbps - som möjliggör HDR och 4K, men med HDMI 2.1 kan man komma upp i så hög upplösning som 10K och använda möjligheten för större datamängd till flera spännande funktioner som bland annat förbättrar spelande. 

2. Certifierad av HDMI-organisationen

Alla Nördics HDMI 2.1 kablar är certifierade av HDMI organisationen. Detta innebär att dessa har testats och godkänds av de. Varje kabel är märkt med en unik QR-kod som kan scannas för äkthetsverifiering. Certifierad betyder 100% HDMI 2.1 prestanda och 100% kompatibilitet med alla monitorer, datorer eller andra enheter som finns på marknaden som klarar av HDMI 2.1 specifikationen.

 

3. Bra och snygg design

Vi har valt att ha nylonflätade kablar som ser snygga ut och är mer exklusiva. Våra röda eller guldfärgade kontakter i aluminium med vår härliga 'Nördic' logo som gör att den sticker ut och bekräftar kvalitet direkt visuellt.

4. Vassa priser

Vi har inga mellanhänder och är en så kallad 'pure player' när det kommer till e-handel. Vi skickar direkt från vårt lager i Stockholm och har inga stora kostnader såsom butiker eller annat som gör att vi behöver lägga till på priset på kablarna. P.g.a. detta har vi vassa priser på nästan alla våra produkter.

Kolla in våra certifierade kablar i vår webshop och hör av dig om det finns frågor eller funderingar.

Till våra populära kablar

HdmiNördic certified cablesNyhetSpotlight