Även om det ska handla om oss vill vi gärna börja med att berätta vilka våra kunder är.

Våra kunder är oftast pålästa på tekniska områden och efterfrågar produkter och lösningar som är svåra att hitta någon annanstans. Vi på Nördic gillar att vara så nördiga att vi kan fylla dessa behov bäst! Vi vill vara i framkant i de kategorier där krav på kvalitet är högt såsom HDMI, Thunderbolt, adaptrar och USB-C. Vi vill vara kända som en finurlig onlinebutik, med grym service som erbjuder IT- och mobiltillbehör som håller hög kvalité och samtidigt har bäst pris.

Varför ska du välja Nördic?

 1. Finurligt och rörligt sortiment

  Vi verkar inom en dynamisk marknad och för att kunna erbjuda våra kunder de bästa produkterna måste vi löpande skanna marknaden och jobba i tät kontakt med ett stort nätverk av tillverkare och varumärken. Vår ambition är att ligga före och skapa ett sortiment som hjälper kunder in i framtiden.

 2. Bäst pris för varje produkt

  För att kunna upprätthålla det bästa pris/prestanda, har vi noggrant gått genom hela processen från tillverkning till försäljning och kapat alla onödiga kostnader. Allt i syfte att erbjuda kunden en så prisvärd produkt som möjligt. Vi ligger därför i topp hos Prisjakt i flertal kategorier såsom HDMI kablar, KVM-Switchar, Thunderbolt kablar m.fl.!

 3. Given kvalitet och utmärkt service

  Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga när de köper sina tillbehör från oss oavsett om de köper våra egna produkter eller andra varumärken som vi samarbetar med. Produkter som vi säljer under eget varumärke NÖRDIC är ett urval av högkvalitativa tillbehör som vi erbjuder till mycket konkurrenskraftiga priser.
  Våra kunniga medarbetare hjälper gärna kunderna att välja rätt produkt eller lösa de eventuella problem som kan uppstå när man använder produkten i olika miljöer. Vi är stolta över vår uppskattade kundservice. Vi anser att bra kundservice inte enbart handlar om kunskap och kompetens utan även om snabbhet och rätt attityd.
  Vi älskar att hjälpa våra kunder!

 4. Snabba leveranser

  Vårt lager ligger i Sollentuna och under vanliga veckodagar skickar vi alla order inkomna innan 16.00 samma dag. Många gånger blir våra kunder överraskade av att få sin beställning levererad inom ett dygn. Leverans till mindre orter tar naturligtvis lite längre tid men vi håller oftast det vi lovar, nämligen leverans inom 1–3 arbetsdagar.

Vi ber om ursäkt för den enkla förpackningen!

Vi på Nördic vill alltid kunna erbjuda produkter med hög standard till vassa priser. Ett sätt vi jobbar med detta är genom att inte spendera en massa pengar på iögonfallande produktförpackningar. Vi använder, om möjligt, en och samma förpackning under hela transportkedjan från tillverkare till kund. Vi strävar också efter att använda kompakta förpackningar med lägre miljöpåverkan. Alla våra produkter och förpackningar är därmed helt anpassade för e-handel och smidig leverans och inte för att skyltas i butik. Det ska vara enkelt och billigt för kunden, enkelt och effektivt för oss och så hållbart som möjligt. I vår grafiska profil använder vi enbart oblekt papper utan färgtryck. I samma anda av klimatansvar strävar vi efter att nyttja båtleverans framför flygleverans. Vi uppmanar alla att ta hand om sina tillbehör och återvinna så bra som möjligt när det väl är dags.

NÖRDIC CERTIFIED CABLES– kvalitet som håller

NÖRDIC CERTIFIED CABLES är ett koncept från Nördic AB som inkluderar en samling av certifierade kablar från välkända varumärken. Kablar inom konceptet är testade och certifierade av ledande och oberoende organisationer inom industrin, exempelvis HDMI Organisation och USB IF Forum.

Grundare

Nördic AB och varumärket NÖRDIC grundades av paret Khazar Amini och Siamak Alian i 2019. De har tillsammans över 45 års erfarenhet av inköp, branding och marknadsföring av IT, mobil- och gaming-tillbehör. Bland de framgångsrikt utvecklade koncepten och varumärkena finns DELTACO, DELTACO GAMING och Streetz. ”Vi är stolta över att tiotals miljoner IT- och mobiltillbehör med dessa varumärken har sålts i Norden under de senaste 15 åren” säger Siamak, grundare och VD.

Genom att grunda Nördic vill Siamak och Khazar nyttja denna långa erfarenhet och unika expertis för att erbjuda marknaden IT- och mobiltillbehör som håller hög kvalité och samtidigt har bäst pris.