Mål.

Vi vill börja med att berätta om våra kunder, även om det handlar om oss. Våra kunder är ofta tekniskt kunniga och söker produkter och lösningar som är svåra att hitta någon annanstans. På Nördic strävar vi efter att vara i framkant inom områden där kravet på kvalitet är högt, såsom HDMI-, Thunderbolt- och USB-C kablar, Signalhantering i form av KVM, Switch, Splitter, dockningsstation och Extractor. Vi är stolta över att vara en leverantör med enastående service som erbjuder IT- och mobiltillbehör av hög kvalitet till bästa pris. 

Varför ska du välja Nördic?

Vår ambition är att vara i framkant och erbjuda ett sortiment som hjälper våra kunder att vara redo för framtiden. Våra kunniga medarbetare hjälper gärna kunderna att välja rätt produkt eller lösa eventuella problem som kan uppstå när man använder produkten i olika miljöer. Vi har ett nära samarbete med ett stort nätverk av tillverkare och varumärken för att kunna erbjuda våra kunder de bästa produkterna.

Bäst pris/prestanda för varje produkt

För att upprätthålla bästa pris/prestanda har vi noggrant granskat hela processen från tillverkning till försäljning och minimerat onödiga kostnader. Vi fokuserar på enkelhet och effektivitet för både kund och oss själva. Vår grafiska profil använder enbart oblekt papper utan färgtryck, och vi strävar efter att använda båtleveranser i stället för flygleveranser för att minska vår klimatpåverkan. Vi uppmanar också alla att ta hand om sina tillbehör och återvinna dem på bästa sätt när det är dags.

Grundare

Nördic AB och varumärket NÖRDIC grundades av paret Khazar Amini och Siamak Alian år 2019. Tillsammans har de över 45 års erfarenhet inom inköp, branding och marknadsföring av IT-, mobil- och gaming-tillbehör. Bland deras framgångsrika koncept och varumärken återfinns DELTACO, DELTACO GAMING och Streetz. Siamak, grundare och VD, uttrycker stolthet över att tiotals miljoner IT- och mobiltillbehör med dessa varumärken har sålts i Norden under de senaste 15 åren.

Genom att grunda Nördic vill Siamak och Khazar dra nytta av denna långa erfarenhet och unika expertis för att erbjuda marknaden IT- och mobiltillbehör som håller hög kvalitet samtidigt som de har bästa pris.