Om oss

Vi som har grundat Nördic AB är paret Khazar Amini och Siamak Alian. Tillsammans har vi ca 45 års erfarenhet av inköp, branding och marknadsföring av IT, mobil- och gamingtillbehör. Bland våra framgångsrikt utvecklade koncept och varumärken kan vi nämna DELTACO, DELTACO GAMING och Streetz. Vi är stolta att tiotals miljoner IT- och mobiltillbehör med dessa varumärken har sålts i Norden under de senaste 15 åren.  

Khazar Amini och Siamak Alian

Nördics koncept

Tillsammans med ett brett nätverk av erfarna och kunniga tillverkare i Asien identifierar vi de mest prisvärda produkterna inom IT- och mobiltillbehör. Vissa av produkterna är redan brandade av kända varumärken som vi samarbetar med, till exempel DeLock, Mcdodo, Maiwo, FIFINE, Maono, m.fl. De andra marknadsför vi själva under vårt eget varumärke NÖRDIC.

Ambitionen med NÖRDIC är att erbjuda produkter med lägsta möjliga miljöpåverkan i kombination med bästa pris/prestanda för varje enskild produkt. Användning av plast och papper i våra förpackningar är därför minimal. Vi använder, om möjligt, en och samma förpackning under hela transportkedjan från tillverkare till kund. I vår grafiska profil använder vi enbart oblekt papper utan färgtryck. I samma anda av klimatansvar strävar vi efter att nyttja båtleverans framför flygleverans.

För att uppnå bästa pris/prestanda- med vår gedigna och mångåriga bakgrund från branschen- har vi noggrant gått genom hela processen från tillverkning till försäljning och kapat alla onödiga kostnader. Allt i syfte att erbjuda kunden en så prisvärd produkt som möjligt.