Nördics HDMI Ultra High Speed-kabel har blivit certifierad

Pressmeddelande, Nördic AB

Sollentuna, 11 januari 2021

Nördics HDMI Ultra High Speed-kabel har blivit certifierad av HDMI-organisationen

Vi har glädjen att meddela att Nördics HDMI Ultra High Speed-kabel med artikelnummer HDMI-N1021, har blivit certifierad av HDMI® Licensing Administrator, Inc.

Detta innebär att kabeln uppfyller alla de krav som ställs av HDMI-organisationen för att den ska klassas som HDMI 2.1,  bl a 8K i 60Hz, 4K i 120Hz, 48 Gbps, eARC och VRR.

Framöver kommer vi att leverera kabeln med en sticker från HDMI-organisationen som genom QR-koden länkar till kabelns certifikat.

Den aktuella kabeln med en längd på 2m är den första kabeln i varumärket NÖRDICs HDMI 2.1- serie som har blivit certifierad. Inom kort kommer kablar i andra längder i samma serie att bli certifierade.

”Vår ambition är att erbjuda marknaden kablar av den bästa kvalitén till konkurrenskraftiga priser. Certifiering är en kvalitetsstämpel som gör att våra kunder kan känna sig trygga när de köper våra kablar, så med denna kabel lanserar vi ett nytt koncept, NÖRDIC Certified Cables. Tanken är att ha en serie certifierade kablar av olika typer under varumärket NÖRDIC”, säger Siamak Alian, VD i Nördic AB.

NÖRDICs kablar kan köpas såväl på företagets egna webbutik www.noerdic.se som på flera marknadsplatser såsom Amazon, Elgiganten och CDON.

 För mer information kontakta:

Siamak Alian, VD
E-post: siamak@noerdic.se
Mobil: 0707 422 193

HdmiNördic certified cables